2 Sovrum Lägenhet i Aguilas, Costa Cálida €95,000

Nya inflyttningsklara lägenheter i Aquilas

Collado Bajo ligger i Aguilas, ett exceptionellt område på Costa Cálida, ett unikt läge, med öppen utsikt och havsutsikt i vissa enheter, nära Aguilas centrum, stränder och alla bekvämligheter

Fastigheten består av fullt möblerade lägenheter med stora terrasser, gemensam pool och parkeringsplats.

En lägenhet består av ett stort vardagsrum, 2 sovrum, ett möblerat kök, 2 badrum och en stor terrass.

Varje lägenhet har en underjordisk parkeringsplats. Den fantastiska havsutsikten från de stora terrasserna och poolen är de mest värdefulla attraktionerna i dessa lägenheter.

Residencial Collado Bajo är beläget i ett trevligt och lugnt område, utsikt över havet och bergen, och har goda förbindelser till stranden och alla tjänster och fritidsalternativ du behöver på en daglig basis, som stormarknader, restauranger, chiringuitos, hälsocenter, fitnesscenter, dykning, etc.

Området är anslutet via motorvägen med städer som Cartagena, Alicante och stränderna i Murcia och Almeria. Platsen är tillgänglig med lokaltåg. Anläggningen ligger 50 minuter från de nya flygplatserna Murcia o Almeria och 1h30min från Alicantes flygplats.

Spara
Inflyttnings klartLägenhet
Pris: €95,000Storlek: 60 m2 Byggareal
Reference: 0Sovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 5 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Ja
Garage: Under marknivåVeranda: Nej
Gemensam bassängNära affärer
MöbleradHavsutsikt
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →