Fastigheter utformade med tanke på rörlighet

Pris och läge spelar stor roll vid fastighetsköp, men minst lika viktigt är att ditt hem är lättillgängligt och att det utformats med tanke på din rörlighet.

logo

Vår fördel är att vi alltid vet precis vilka fastigheter som byggs. På så sätt kan vi visa dig just de fastigheter som verkligen stämmer överens med dina önskemål. Detta kommer att spara dig en hel del tid och frustration.

När du väl sett en fastighet du gillar, kan du genom en handpenning fastställa slutpriset – oavsett hur mycket marknadsvärdet än stiger.

Att välja MASA

Ett enkelt och komfortabelt hem som alla kan njuta av, oavsett individuella behov. Denna dröm kan nu bli verklighet efter som vi redan letat åt dig! Inga av dessa fastigheter har byggts exklusivt för personer med speciella behov, men ändå har de alla de där extra detaljerna som är viktiga för så många av oss.

Fastigheter utformade med tanke på rörlighet

Vilka små detaljer skulle kunna förbättra ditt liv i Spanien? Breda dörröppningar i fastigheten. Jämna gångbanor. Gemensamma utrymmen med enkel åtkomst. Eller varför inte en lätt sluttning med ledstång i poolen. På dessa sidor kan vi endast visa dig ett urval av de många spännande möjligheterna som vi hittat. Kom och ta en titt själv på alla möjligheter som finns för dig. Vi tror att du kommer att bli väldigt positivt överraskad.

Livet är till för att leva!

Fastigheter speciellt utvalda för att göra ditt liv bekvämare

På MASA International har vi ett fortlöpande engagemang som går ut på att hjälpa människor till en bättre livskvalitet. Vi är därför speciellt glada över att kunna erbjuda ett särskilt urval av fastigheter som vi tror passar för alla familjemedlemmar, inklusive de som kanske har speciella behov.

Dessa speciella behov kan t.ex. omfatta:

Fastigheter utformade med tanke på rörlighet
 • Fastighet vid marknivå som underlättar rörligheten
 • Bredare korridorer och dörröppningar
 • Lättåtkomliga och lämpligt utrustade duschar
 • Badrum och toaletter med ledstång
 • Enkla kranar
 • Halkskyddat kakel med både inomhus och på terrassen
 • Låga köksskåp
 • Ramper för smidig åtkomst av gemensamma ytor och trädgårdar
 • Rullstolsvänlig och bred lägenhet med halkskyddade korridorer
 • Lämplig skyltning på fritidsområdena
 • Swimming-pool med ramp och lätt åtkomst för alla

Inspektionsresa – Nytta och nöje

Fastigheter utformade med tanke på rörlighet

Genom en inspektionsresa har du chansen att själv ta reda på hur du skulle kunna uppnå en bättre livskvalitet. Vi kommer enbart att visa dig de fastigheter som passar din budget, ditt läge och din livsstil, samt visa dig runt i området så att du får uppleva dess atmosfär. Du kommer även att få träffa folk som tidigare köpt hos oss. Allt är upplagt så att det skall gå så smidigt och professionellt som möjligt och, viktigast av allt, det förekommer inga krav. Givetvis bör du inte vänta sig mindre av ett ISO 9001 ackrediterat företag som är medlem av FOPDAC.

Typiskt schema

Inspektionsresor varar normalt 3-4 dagar. Vi erbjuder stor rabatt på din flygbiljett, och alla övriga transportkostnader samt hotellrum (även specialanpassade rum för rullstolsbundna), måltider och fastighetskonsultens tjänster tillhandahålls helt gratis på MASA Internationals bekostnad. I den mån det är möjligt kommer vi att ordna med flyg från den flygplats som ligger närmast ditt hem.

Klicka här för att beställa en gratis katalog med fastigheter utformade med tanke på rörlighet »

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →