Att köpa fastighet genom MASA International

Lita på MASA

Att köpa fastighet i Spanien och flytta till ett nytt liv i solen kan medföra stora förändringar i ditt liv.

Vem som helst kan sälja dig en fastighet i Spanien, men för en så pass viktig investering med så stor betydelse för din framtid är det viktigt att du satsar på ett företag du verkligen kan lita på.

Lås oss visa dig vad MASA kan göra för dig.

Vi hjälper dig genom hela processen

  • Handplockade fastigheter: Vi tar dig till Spanien där din egen fastighetskonsult visar dig de områden och fastigheter som stämmer överens med dina behov och din budget.
  • Stor vikt på detaljerna: Vår eftermarknadsservice ger dig möjligheten att online kontrollera varenda detalj kring ditt inköp, och vi kan hjälpa dig med allt från möblering av bostaden till öppnandet av bankkonto eller med att få ut högsta möjliga hyresinkomst.
  • Läge, läge, läge: Oavsett hur du vill spendera din tid kommer vi att hjälpa dig hitta en fastighet i precis rätt område, vare sig du vill ha nära till golfbanan, vara nära dina landsmän eller är i behov av en lugn plats för avkoppling.
  • Håll dig frisk: Vi kommer dessutom att informera dig om hur sjukvården i Spanien fungerar och tala om var du kan hitta en engelsktalande läkare. Om du är rörelsehindrad kan vi hjälpa dig med att hitta en speciellt anpassad bostad.

Fler anledningar att lita på MASA:

MASA International Cars
  • Vi är Spaniens ledande fastighetsbyrå och har under de senaste 43 åren hjälpt mer än 36.000 familjer att hitta ett nytt hem.
  • MASA International är ett officiellt erkänt företag så du kan förvänta dig ett ärligt och okränkbart bemötande. Eftersom vår verksamhet är reglerad kan du alltid räkna med hög standard när det gäller kundservice, lokal kännedom eller expertkunskaper.
  • Vi ställer inga krav då du gör affärer med oss. Många av våra kunder kommer till oss efter att ha blivit personligt rekommenderade. Dessa kunder njuter idag av det lugna livet i solen och vill berätta för alla hur fantastiskt det är.

Oavsett om du letar efter en lönsam investeringsmöjlighet eller ett pensionärsliv i solen, har du kommit till rätt ställe. MASA har de expertkunskaper och den lokala kännedom som behövs för att hjälpa dig fatta rätt beslut.

Börja redan idag:

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →