MASA är bättre

Över 36.000 förtjusta MASA-husägare sen 1981 innebär att vi har lärt oss vad våra kunder vill ha och hur vi bäst kan hjälpa dig

Vi har fastigheter för alla smaker och plånböcker, allt från lägenheter till villor, vilket betyder att vi kan erbjuda dig precis vad du söker.

Vi är en av de få fastighetsbyråerna på Costa Blanca som har tilldelats ISO9001 (läs mer här)vilket innebär att du kan ta del av vår strävan att erbjuda förträfflig service.

Vi har över 100 anställda vilket innebär att vi är bättre rustade för att se till dina speciella behov. De flesta av våra fastighetskonsulter i Spanien var från början kunder vilket innebär att du kommer att kunna dra nytta av deras kunskap och förståelse för just dina behov.

MASA International, ett rykte som bygger på att sätta dig i centrum.

Vi erbjuder en eftermarknadsservice. som saknar motstycke, och kommer att ”hålla dig i handen” ända tills du är helt nöjd. Du kan även följa utvecklingen av ditt husbygge i vår avdelning för fastighetsägare.

Vi kommer inte bara att sälja dig en fastighet utan kommer även att se till att inköpsprocessen blir så tydlig som möjligt genom att ange alla kostnader, skatter och juridiska uppgifter så att din dröm på enklast möjliga sätt kan bli verklighet.

MASA Staff

Vi är Spaniens mest välansedda fastighetsbyrå med mer än 43 års erfarenhet som Europas ledande specialist på spanska fastigheter, vilket innebär att du kan känna dig trygg i förvissningen om att du får bästa möjliga hjälp

Vi har en ”lägsta pris garanti” vilket innebär att du kan försäkra dig om att få det bästa avtalet på marknaden då du väljer MASA International.


Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →