Inspektionsresa

Inget försäljningssnack, bara tid för att förstå det hela

Att bryta upp med de dagliga rutinerna och flytta ner till solen kan vara en livslång dröm för många, men hur ska du göra för att förverkliga detta?

Du kan göra det på egen hand, men riskerar då att stöta på en krånglig process och att hamna i ett obekant område. Du kan gå via en mäklare men kan då råka ut för försäljningstaktik och visning av fastigheter som du egentligen inte har råd med.

Inget av ovan nämnda alternativ låter speciellt lockande och tillhör heller inte de lättaste metoderna.

För att hitta en perfekt plats bör du titta på de fastigheter som stämmer överens med din budget, din livsstil, och som ligger på rätt ställe. Sätt dig sedan ner och fundera på saken.

Det är det vi ägnar oss åt på MASA:s inspektionsresor. Vi frågar dig vad du vill ha och sedan låter vi vårt expertteam hitta det åt dig.

Vi står för hotell och mat, samt en guidad visning av fastigheter i de områden som du valt ut och i det prisläget som du angett. Därefter ger vi dig tid och rum att smälta dina intryck.

Vi utövar aldrig något tryck, det är inte så vi gör affärer.

Vad får MASA ut av det hela?

Våra kunder finns i hela Europa men vår verksamhet sker i Spanien. Vi har sedan länge vetat att om vi vill att folk skall göra affärer med oss, så måste vi bjuda ner dom att träffa oss.


Är du intresserad av att veta mer om våra inspektionsresor?


Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →