Arbeta på MASA

Personalavdelningen vid MASA International är intresserad av att motta ditt CV

Vi är alltid på jakt efter kvalificerad personal för anställningar inom våra olika avdelningar. Bland våra avdelningar återfinns försäljning, marknadsföring, eftermarknadsservice samt finans.

Inom försäljningsavdelningen kommer du som fastighetskonsult att ta hand om de kunder som besöker Spanien. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. visning av bostadsområde, fastigheter och spansk livsstil. Viss erfarenhet inom försäljning krävs, men du kommer även att få utbildning.

I övriga avdelningar varierar arbetsuppgifterna mellan till exempel kundtjänst, fastighetskontroll, redovisning eller samordning av marknadsföringsaktiviteter.

Prata med folk,
som kan den spanska fastighetsmarknaden.

Vi söker även representanter eller lokala konsulter i en rad olika länder.

Som lokal konsult kommer du att representera oss i Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Holland, Island, Irland, Italien, Norge, Ryssland, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbritannien.

MASA Staff
En lokal konsult har som arbetsuppgifter att marknadsföra våra tjänster i en tilldelad region i ett visst land. Denna tjänst innefattar även en av de viktigaste uppgifterna inom vår organisation, nämligen kundservice. Du kommer att representera oss lokalt och ha direkt kontakt med eventuella kunder. Personalen på huvudkontoret i varje enskilt land samt dina kolleger i Spanien kommer att stödja dig i din verksamhet. Du kommer även att få regelbunden utbildning.

Eftersom vi arbetar med många olika nationaliteter är kunskaper i främmande språk väldigt viktiga.

Om du är intresserad av att arbeta med oss, var god skicka ditt CV via e-post till: [email protected]

Ni kan ocksa sande det med posten till:
MASA International
RRHH, Avda. Alfredo Nobel 150
03183 Torrevieja, Alicante, Spanien

XHTML;

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →