Att sälja med oss

MASA International

Om du vill sälja din bostad, hjälper vi dig gärna med denna process. Varför är då MASA International den ideala partnern för att sälja din bostad?

  • MASA International är ett av de äldsta etablerade fastighetsbolagen på Costa Blanca: sedan 1981 har vi hjälpt över 36.000 familjer att hitta ett nytt hem;
  • Vi finns representerade i mer än 16 länder i Europa och kan erbjuda den maximala exponeringen av ditt hem
  • Ditt hem kommer att finnas med på Europas största fastighetsportaler, i e-postmarknadsföring till över 60.000 abonnenter, vid större fastighetsutställningar och via vår egen webbplats som tar emot över 150.000 sidvisningar varje månad;
  • MASA är en av de få fastighetsbolagen på Costa Blanca som har uppnått och och kunnat behålla ISO 9001 kvalitetscertifikat.
  • Vi finns tillgängliga för att visa din egendom sju dagar i veckan.
  • För din egen säkerhet och trygghet, delar vi aldrig dina nycklar eller någon annan konfidentiell information med andra lokala mäklare.

Vårt engagemang för dig

Vårt mål är att sälja din bostad på kortast möjliga tid. Vi garanterar att ge dig en korrekt värdering av din bostad och förklara varje steg i försäljningsprocessen för dig.

Efter att vi har mottagit dokumentationen för din fastighet, kommer vår juridiska avdelning att göra en rättslig kontroll innan vi börjar marknadsföringen och försäljningen av din bostad. Detta tillvägagångssätt garanterar en snabb och smidig försäljning när vi har hittat en köpare till din fastighet.

Vi kommer att ta bilder och förbereda objektsbeskrivningar så att vi kan presentera din bostad så attraktivt som möjligt för våra potentiella köpare från hela Europa.

När vi har lagt ut din bostad till försäljning kommer du att kunna dra nytta av ett oöverträffat marknadsföringspaket som inkluderar:

  • Marknadsföring på företagets alla Europa baserade webbplatser, översatta till respektive modersmål;
  • Marknadsföring i våra vanliga e-postkampanjer och nyhetsbrev som skickas till potentiella köpare, vi visar också upp din egendom på många fastighets utställningar och mässor över hela Europa.

När vi har en köpare till din fastighet, kommer MASA att samarbeta med köparnas advokater och ta hand om alla juridiska frågor (inklusive undertecknandet av lagfarten, registrering av fastigheten vid notarien samt upprätta kontrakt för vatten / elförsörjningen), innan slutförandet av köpet. Denna process tar vanligtvis 6-8 veckor.

Önskar mer information , ring oss på +34 966 799 874 eller fyll i följande formulär:

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →