2 Sovrum Lägenhet i Orihuela Costa, Södra Costa Blanca €165,000

Nybyggda inflyttningsklara lägenheter i Campoamor!

Lomas de Campoamor lägenheter ligger bredvid Real Club de Golf Campoamor i Orihuela Costa.

Dessa högkvalitativa lägenheter erbjuder 2 eller 3 sovrum, 2 badrum, stort vardagsrum, fullt utrustat kök med övre och nedre skåp och tvättstuga och balkong som vetter mot havet och några har havsutsikt.

Bostadskomplexet består av gemensam pool, gym och valfria parkeringsplatser.

Real Club de Golf Campoamor Resort är bekvämt beläget i en unik miljö söder om Alicante, mitt i hjärtat av Costa Blanca. Ett grönområde på 707 hektar som en gång tillhörde Hacienda "Dehesa de Campoamor" där medelhavslandskapet och traditionella citruslundar varsamt smälter samman.
Dess privilegierade läge knappt 3 km från stranden och över 130 meter över havet gynnar ankomsten av en mild havsbris och en vacker utsikt över Medelhavskusten.
Orihuela har 16 km kust som täcker klippor med kristallint vatten och fina sandstränder, bland vilka vi kan lyfta fram stränderna i Punta Prima, La Zenia, Cabo Roig, Campoamor, Playa Flamenca och Mil Palmeras som år efter år har erhållit status för europeiska stränder med blå flagg.
Från ett så fantastiskt läge kan du dra nytta av de fantastiska faciliteterna som detta område har att erbjuda, utmärkta shoppingmöjligheter från den närliggande La Zenia Boulevard, ett brett utbud av internationella rätter från de närliggande restaurangerna, samt njuta av de vackra blå flaggstränderna som finns längs denna kustlinje. Det är också lättillgängligt på bara 35 minuter från Alicantes flygplats.

Spara
Inflyttnings klartLägenhet
Pris: €165,000Storlek: 66 m2 Byggareal
Reference: 0Sovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 28 m2
Terrass (2): 6 m2Hiss: Ja
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Garage: TillvalVeranda: Nej
Gemensam bassängNära affärer
Nära golfbananHavsutsikt
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →