3 Sovrum Bungalow i Alhama de Murcia, Costa Cálida €185,900

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

2 Sovrum Bungalow i Alhama de Murcia

  • €185,900
  • Nytt
  • 2 badrum
  • 2 sovrum
  • Storlek: 72 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Nära affärer
  • Nära golfbanan

Nya etagelägenheter i Alhama de Murcia

Nya etagelägenheter i Residencial Gaudí till salu i Alhama Nature Resort, detta är ett exklusivt komplex med 18 enheter som kombinerar design, komfort och natur.

Med alternativ för 2 eller 3 sovrum och 2 badrum, har dessa fastigheter designats med invånarnas välbefinnande och livskvalitet i åtanke.

Etagevåningarna på bottenvåningen med 3 sovrum har generösa trädgårdar, perfekta för att spendera tid utomhus och organisera sammankomster med familj och vänner. Å andra sidan har de övre våningarna med 2 sovrum rymliga takterrasser som gör att du kan få ut det mesta av solljuset och utsikten över den naturliga miljön.

Residencial Gaudí erbjuder rymliga gemensamma utrymmen, som inkluderar flera gemensamma pooler, en av dem är uppvärmd, där du kan njuta av stunder av avkoppling och nöje. Dessutom har komplexet anlagda områden för att promenera och njuta av omgivningen, samt parkeringsytor utformade för att underlätta för de boende.

Dessa lägenheter ligger i Condado de Alhama. Inhägnaden har övervakning 24 timmar om dygnet, och ligger precis mittemot köpcentret Al Kasar, som har många bekvämligheter såsom restauranger, butiker, frisör, snabbköp, etc. Det ligger cirka 15 minuter från stränderna i Mazarrón och Bolnuevo och Murcia International. Flygplats och 30 minuter från naturparken Sierra Espuña.

Spara
NyttBungalow
Pris från: €185,900Storlek: 91 m2 Byggareal
Reference: Residencial GaudiSovrum: 3
Badrum: 2Terrass: 19 m2
Trädgård: 20 m2Hiss: Nej
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: JaVeranda: Nej
Gemensam bassängNära affärer
Nära golfbananEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →