3 Sovrum Lägenhet i Alhama de Murcia, Costa Cálida €186,900

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

2 Sovrum Lägenhet i Alhama de Murcia

  • €169,900
  • Nytt
  • 2 badrum
  • 2 sovrum
  • Storlek: 73 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Nära affärer
  • Nära golfbanan

Underbara nya lägenheter på Costa Cálida!

Nya lägenheter i Edificio Aurora, Alhama Nature Resort som ligger i Condado de Alhama, Murcia. Det här är en lyxig resort, med sportområden och omgiven av natur, all service och flera golfbanor.

De 8 lägenheterna i Edificio Aurora är fördelade på markplan, första, andra och tredje våningen, med två fastigheter på varje våning och med hiss.

Det finns flera gemensamma pooler, utomhusparkering för varje lägenhet, förråd och terrass med sommarkök. Fastigheterna på översta våningen har takterrass.

De två lägenheterna på bottenvåningen har 3 sovrum och 2 fullt utrustade badrum och resten av fastigheterna har 2 sovrum och 2 utrustade badrum. Fastigheterna har designats med en modern stil och ett öppet planlösningskoncept, bestående av ett utrustat kök och ett vardagsrum med matplats.

Fastigheten kommer att uppfylla de högsta standarderna och kommer att vara utrustad med gemensamma pooler med gott om grönområden, kök fullt möblerat och utrustat, belysning, klädda garderober med lådor och hyllor, fullt utrustade badrum, förinstallation för luftkonditionering med kanal, sommarkök på terrasser, solarium på de översta våningarna och parkeringsplats med förråd.

Detta bostadsområde ligger intill golfbanan Condado de Alhama, en av de bästa golfbanorna i Spanien, designad av Jack Nicklaus. Det är ett fantastiskt golfkomplex med många faciliteter och tjänster. Här finns ett köpcentrum, ett sportcenter, en mängd olika restauranger och stormarknader. Förutom att kunna njuta av den magnifika utsikten över golfbanan kan du också vara på stränderna i Mazarrón på bara 15 minuter med bil.

Denna resort ligger i hjärtat av Costa Cálida, mellan stora städer som Murcia och Cartagena och bara 25 km från stränderna i Mazarrón och mycket nära den nya internationella flygplatsen i Murcia.

Spara
NyttLägenhet
Pris från: €186,900Storlek: 88 m2 Byggareal
Reference: Apartments AuroraSovrum: 3
Badrum: 2Terrass: 17 m2
Trädgård: 72 m2Hiss: Ja
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: JaVeranda: Nej
Gemensam bassängNära affärer
Nära golfbananEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →