2 Sovrum Radhus i San Miguel de Salinas, Södra Costa Blanca €169,000

Begagnat radhus i populära El Galan!

Ett underbart radhus med två sovrum och två badrum i söderläge till salu i det populära området El Galan. Denna nyligen renoverade fastighet, som inkluderar alla möbler, är idealiskt belägen inom gångavstånd till ett brett utbud av bekvämligheter; inklusive butiker, barer och restauranger samt de fyra främsta mästerskapsgolfbanorna en kort bit bort.

Denna fantastiska fastighet har två dubbelrum; varav en inkluderar inbyggda garderober och tillgång till din alldeles egna privata terrass med fantastisk havsutsikt för de fantastiska kvällssolnedgångarna. Den innehåller också ett familjebadrum, separat toalett samt ett integrerat kök och vardagsrum/matsal med öppen planlösning som leder till en täckt uteplats och en rymlig privat trädgård. Det finns också en fantastisk pool för boende inom det gemensamma området.

El Galan är ett lugnt bostadsområde mellan Villamartin och La Fuente, Campoamor. La Zenia Boulevard ligger bara 10 minuters bilresa bort med 150 butiker inklusive kläder, hushåll, sport, skönhet och mat. Detta outlet inkluderar också en egen bowlinghall, tapasbar och kasino. Beläget mitt i hjärtat av Costa Blancas golfland, har du också de berömda mästerskapsgolfbanorna, Las Ramblas, Las Colinas, Campoamor och Camo De Golf Villamartin utanför dörren.

Med tanke på dess storlek och närhet till den stora mängd bekvämligheter Villamartin har att erbjuda, skulle den här fastigheten erbjuda det perfekta semesterhuset eller permanentbostaden i medelhavssolen.

Spara
BegagnatRadhus
Pris: €169,000Storlek: 61 m2 Byggareal
Reference: 5239Sovrum: 2
Badrum: 2Hiss: Nej
Tomt: 133 m2Källare: Nej
Luftkonditionering: JaGarage: Under marknivå
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära affärerNära golfbanan
MöbleradEnergi betyg: E
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →