1 Sovrum Lägenhet i Torrevieja, Södra Costa Blanca €155,000

En härlig lägenhet ett stenkast från stranden!

Denna charmiga fastighet med ett sovrum och ett badrum erbjuder möjligheten att bo bara 50 meter från stranden, vilket ger den perfekta livsstilsupplevelsen vid kusten.
Med en mysig och funktionell design välkomnar detta hem dig med ett ljust vardagsrum som ansluter harmoniskt till köket, vilket skapar en idealisk plats för underhållning.

Det stora sovrummet är en oas av lugn, med tillräckligt med utrymme för att vila och koppla av efter att ha njutit av solen och vågorna. Dessutom har den här lägenheten ett komplett badrum, vilket ger komfort och funktionalitet till ditt dagliga liv.
Men det är inte allt, gör dig redo att njuta utomhus på din egna privata takterrass!

En plats där du kan njuta av panoramautsikt över havet, hålla grillfester med vänner eller bara koppla av i det varma solskenet.

Strategiskt beläget bara några steg från havet, ger denna lägenhet dig omedelbar tillgång till stranden, perfekt för vattenälskare och vattensportsentusiaster.
Dessutom garanterar dess närhet till restauranger, lokala butiker och fritidsområden dig en komplett upplevelse i en oöverträffad semestermiljö.
Missa inte möjligheten att förvärva denna mysiga fastighet, där komfort, närhet till havet och avslappnat boende möts för att erbjuda dig den livsstil du alltid velat ha.

Spara
BegagnatLägenhet
Pris: €155,000Storlek: 39 m2 Byggareal
Reference: 5216Sovrum: 1
Badrum: 1Hiss: Nej
Källare: NejLuftkonditionering: Ja
Garage: NejVeranda: Nej
Gemensam bassängNära stranden
MöbleradHavsutsikt
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →