2 Sovrum Bungalow i Ciudad Quesada, Södra Costa Blanca €475,000

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

4 Sovrum Bungalow i Ciudad Quesada

  • €599,000
  • Nytt
  • 3+ 1 badrum
  • 4 sovrum
  • Storlek: 249 m2 Byggareal
  • Privat bassäng
  • Nära golfbanan
  • Havsutsikt

Oceanic Luxury Apartments

Fantastiska lägenheter i olika storlekar och olika utformningar. Alla har 3 sovrum och 2 badrum. Dom flesta lägenheterna har egen pool antingen i trädgården eller på takterrassen. Lägenheterna ligger så du har havsutsikter mot Guardamar och Santa Pola. Området har både inomhus pool och utomhus pool samt bastu och GYM. Du har även gemensam trädgård och grillplats. Du har golfbana endast 1 km bort, havet ca 10 min bort med bil.
Flygplatsen ligger ca 35 min bort

Spara
NyttBungalow
Pris från: €475,000Storlek: 80 m2 Byggareal
Reference: Oceanic Luxury ApartmentsSovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 27 m2
Terrass (2): 13 m2Takterrass: 50 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: JaVitvaror: Ja
Veranda: NejPrivat bassäng
Nära golfbananHavsutsikt
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →