Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

4 Sovrum Villa i La Zenia, La Zenia, Orihuela Costa, Södra Costa Blanca €725,000

Villa Turmalina La Zenia

Villa med privat pool och trädgård bestående av två våningar i La Zenia. Bottenvåningen fördelas i hall, stort vardagsrum / matsal, kök med fullt utrustad kök med vitvaror och fullt utrustat tvättstuga med förvaring.
På första våningen finns två sovrum med eget badrum och trappan med tillgång till privat takterrass med fin havsutsikt. Det finns också en privat parkering med automatisk skjutport för fordon.
La Zenia är ett känt område som ligger på Costa Blanca, som utgör en del av Orihuela-kusten. La Zenia har en fin blå flaggstrand med bra faciliteter för både barnfamiljer och för den vattensports interesserade. Det finns mycket bra utbud av affärer och bekvämligheter, inklusive apotek, bank, mataffär samt ett bra utbud av barer och restauranger. Vidare finns det tre fantastiska golfbanor i närheten: Villamartin, Campoamor och Las Ramblas. Inom räckhåll är Orihuela Costa Resort Complex med sina enastående fritidsanläggningar, inklusive en olympisk stor swimmingpool, tennis, squash, ett välutrustat gym, bowling samt bar och restaurang.
Den omgivande landsbygden är riklig med vackra apelsin- och citronlundar och i närheten finns två sjöar där man hittar flamingos och andra fåglar.
Både Alicante och Murcia flygplatser, är 30 och 20 minuters bilresa från La Zenia. Den livliga staden Torrevieja ligger bara en tio minuters bilresa bort, med sitt stora utbud av alternativ att äta och dricka, med hamn och en livlig kvällsmarknad.

Spara
NewVilla
Pris från: €725,000Storlek: 208 m2 Byggareal
Reference: Villa TurmalinaSovrum: 4
Badrum: 3+ 1Takterrass: 36 m2
Hiss: NejTomt: 600 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Ja
Vitvaror: JaGarage: Parkering på tomten
Veranda: NejPrivat bassäng
Nära strandenNära affärer
HavsutsiktEnergi betyg: B
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →