Missa inte intervju med Dr. Amancio Marin Sanchez, Direktör för Quirón Salud sjukhuset i Torrevieja

3 Sovrum Villa i Ciudad Quesada, Södra Costa Blanca €518,780

Terrazas Golf

Villorna ligger vid den berömda golfbanan La Marquesa golf och är distribuerade med 3 sovrum, 3 badrum och en toalett samt en hiss för att röra sig utan hinder genom husets golv. Poolens trädgårdsnivå innefattar en bastu och ett gym.

Terrazas golf ligger bara några hundra meter från ett köpcentrum med butiker, stormarknad, barer och internationella restauranger. La Marquesa golfbana byggdes år 1989 och är en fantastisk 18-håls mästerskapsbana bara sex kilometer från staden Guardamar del Segura, som har en 800 hektar stor naturpark täckt med tall och palmer innan man når en 11 kilometer lång sträcka sandstränder.

Spara
NewVilla
Pris från: €518,780Storlek: 174 m2 Byggareal
Reference: Terrazas GolfSovrum: 3
Badrum: 3+ 1Hiss: Ja
Tomt: 393 m2Källare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradVitvaror: Nej
Garage: Parkering på tomtenVeranda: Nej
Privat bassängNära affärer
Nära golfbananHandikapsanpassad
Energi betyg: ASe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →