5 Sovrum Terrain i Alfaz del Pi, Norra Costa Blanca €2,250,000

Property video
Karta

Lyxvilla med helt fantastiska vyer!

Ursprungligen byggt 1975, men 2022 genomgick hemmet en total förvandling och lyser nu i autentisk Ibiza-stil, med endast ytterväggen av den ursprungliga strukturen som ett stolt bevis på det förflutna.
Med ett överflöd av utrymme på en 3000 m2 tomt och en bostad på 450 m2 är denna fastighet en harmonisk blandning av historisk charm och modern lyx.
En elektrisk grind leder dig längs en förtrollande uppfart, inramad av lummiga palmer och grönska, som leder vägen till en charmig innergård.
Panoramautsikt över Medelhavet omfamnar dig när du går in i denna exceptionella bostad.

Hallen öppnar upp till ett kök-matrum som inte bara imponerar med moderna faciliteter, utan också bjuder in naturens skönhet.
Köket är utrustat med stilfulla vitvaror och vinkyl, medan det närliggande grovköket tillför en extra dimension av praktisk elegans.
Terrassen som sträcker sig från köket till vardagsrummet är pepprad av ett majestätiskt gammalt olivträd som skapar en autentisk spansk atmosfär.
På samma våning hittar du också master bedroom, en privat tillflyktsort med eget badrum och fristående badkar varifrån du kan se den hisnande havsutsikten.
En klädkammare kompletterar detta rum.
Ytterligare ett rum med utsikt mot gården, grovkök och ett hörnrum med genomgående ljus, en klädkammare och ett badrum, tillför en extra dimension till denna våning.
Trappan leder ner till nedre våningen, där en atmosfär av ren underhållning väntar.
Ett vinrum, ett extra kök och ett proviantrum skapar en idealisk miljö för sammankomster.
Två sovrum med klädkammare och egna badrum ger direkt tillgång till det uppfriskande poolområdet, där du kan omfamna en känsla av avskildhet och lugn.
Denna villa är mer än bara elegant och spektakulär; det är en berättelse om karaktär och exceptionell design.
Beläget i ett lugnt område, men ändå bara några minuters bilresa från stranden, restauranger och shopping, är detta boende en autentisk pärla som förför sinnena och lämnar ett outplånligt intryck på alla som kommer in i dess magiska värld.

Spara
BegagnatTerrain
Pris: €2,250,000Storlek: 558 m2 Byggareal
Reference: 5228Sovrum: 5
Badrum: 5+1Hiss: Nej
Tomt: 3000 m2Källare: Nej
Luftkonditionering: JaBoareal: 450 m2
Garage: JaVeranda: Nej
Privat bassängEnergi betyg: C
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →