Visningar av spanska fastigheter

Ansikte mot ansikte med MASA International

Det är viktigt att inte förhasta sig vid fastighetsköp utomlands. Det kan vara en komplicerad process med många fallgropar, så man bör känna till alla fakta innan man gör affärer. Som tur är finns vi här för att hjälpa dig genom hela processen.

Property Exhibition

Att delta vid en fastighetsvisning är ett utmärkte tillfälle att träffa oss ansikte mot ansikte. Det är en bra utgångspunkt för att förverkliga din dröm om ett lugnare liv i solen, som du arbetat så hårt för.

Vid närvaro på dessa visningar kommer du att få all den experthjälp och den information du behöver för att inleda köpet av din egen fastighet i Spanien.

Vi kan även tala om för dig var du kan hitta de bästa fastigheterna, i de bästa områdena, och till det bästa priset inom din budget.

Vad händer på en fastighetsvisning?

Visningarna pågår normalt mellan 11 och 17 så du kan titta in när du vill och hur länge du vill.

Oavsett om du är ute efter en investering, en ny familje- eller pensionärsbostad, kommer våra representanter att kunna svara på alla dina frågor.

De har alla köpt fastighet i Spanien genom MASA International, så om du skulle vilja veta hur det var för dem så kan de berätta utifrån sina förstahandserfarenheter.

Du kan också få information om en mängd tillgängliga fastigheter, och om du skulle vilja se någon av dem så kan du boka en inspektionsresa för valfri tidpunkt och plats.

Varför inte ta reda på var din närmaste fastighetsvisning kommer att hållas?

Om du inte kan delta i en fastighetsvisning kan du dock hitta mängder av information på denna webbplats. Vårt vänliga team är dessutom alltid tillgängligt för att svara på övriga frågor.