2 Sovrum Villa i Balsicas, Södra Costa Blanca €110,000

2 sovrumsvilla vid Sierra Golf

Medelhavsbostad med valv och en stor takterrass att njuta av 320 soldagar på Costa Cálida.
Sierra Golf är ett bostadsområde byggt kring en golfbana. Det är en idealisk plats för dem som vill njuta av alla faciliteter inom komplexet och även skönheten den naturliga omgivningen. Utan tvekan kommer golfälskare hitta Sierra Golf som den perfekta platsen. Frodiga grönområden och en atmosfär av avkoppling i perfekt harmoni med miljön. Residencial Sierra Golf ligger nära byn Balsicas i regionen Murcia.
Vid havet finns en 35 km långa vita sandstränder utan de stora vågor som är vanliga i det öppna Medelhavet, här är den lugna, varma och grunda Mar Menor lagunen. Dess plats nära Murcia flygplats med bra klimat och-mer än 320 soldagar om årets gör Sierra Golf till en lugn och fridfull plats - perfekt för ett liv i solen.

Spara
Inflyttnings klartVilla
Pris: €110,000Storlek: 65 m2 Byggareal
Reference: Open & Open PlusSovrum: 2
Badrum: 1+ 1Takterrass: 51 m2
Trädgård: 124 m2Hiss: Nej
Källare: NejLuftkonditionering: Nej
Garage: Parkering på tomtenVeranda: Nej
Privat bassäng (Valfri)Nära golfbanan
Energi betyg: ESe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →