2 Sovrum Bungalow i Pulpi, Costas Almeria €164,000

Mar de Pulpí - strandnära boende

Mar de Pulpí Pueblo Mediterráneo, "Los Jazmines", förvandlar din dröm om strandnära boende till verklighet, omgiven av vackra grönområden och alla nödvändiga bekvämligheter på plats, här finns snabbköp, restauranger, sport och fritidscenter och mer. Du kan njuta av det magnifika medelhavsklimatet året runt eftersom utvecklingen har 3 pooler, varav en uppvärmd, samt ytterligare 2 för barn. Det finns också uppvärmda bubbelpooler, turkiskt bad och en finsk bastu. I källarplanet kommer garage och lagerlokaler att finnas.

Det finns vackra stränder med fin sand och kristallklart vatten rätt framför bostadsområdet, Los Nardos, La Entrevista och andra närliggande stränder såsom: Calipso, Mar Serena, Mar Rabiosa, San Juan de los Terreros , La Carolina etc.

Bostadsområdet ligger bara 150 meter från stranden och bara på några minuters promenad från stadskärnan i San Juan de Los Terreros.
Nära även till städerna Águilas, Pulpi och Vera. En privilegierad miljö, på grund av deras lugn och i kombination med grönskan av närliggande golfklubbarna Desert Springs och Aguilón Golf och det blå havet med sina småbåtshamnar

Spara
Inflyttnings klartBungalow
Pris: €164,000Storlek: 76 m2 Byggareal
Reference: Mar de Pulpi 3Sovrum: 2
Badrum: 2Trädgård: 33 m2
Hiss: NejKällare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradGarage: Under marknivå
Veranda: 16 m2Gemensam bassäng
Nära strandenNära affärer
HavsutsiktEnergi betyg: D
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →