4 Sovrum Villa i Castalla, Norra Costa Blanca €275,900

Rymliga villor med lantligt läge

Fristående villor byggda med högsta standard och senaste design i det idylliska området Castalla. Fastigheterna har alla egen tomt med privat pool och parkeringsplats och är utformade så att maximal mängd naturligt ljus kommer in i de mycket rymliga rummen.

Castalla har ett fantastiskt läge inåt landet sett från Alicante på Costa Blanca och erbjuder dig att njuta av den vackra bergslandskapet med dess lugn och vackra natur. Den gamla fästningsstaden Castalla ligger högt över den omgivande landsbygden och är rik på historia, har många lokala butiker, utmärkta restauranger och en traditionell lördagsmarknad med lokala råvaror,

Spara
NewVilla
Pris från: €275,900Storlek: 134 m2 Byggareal
Reference: Amay CastallaSovrum: 4
Badrum: 4Takterrass: 46 m2
Hiss: NejTomt: 400 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Ja
Vitvaror: NejGarage: Parkering på tomten
Veranda: NejPrivat bassäng
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →