Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

4 Sovrum Villa i Castalla , Castalla , Castalla, Norra Costa Blanca €275,900

Rymliga villor med lantligt läge

Fristående villor byggda med högsta standard och senaste design i det idylliska området Castalla. Fastigheterna har alla egen tomt med privat pool och parkeringsplats och är utformade så att maximal mängd naturligt ljus kommer in i de mycket rymliga rummen.

Castalla har ett fantastiskt läge inåt landet sett från Alicante på Costa Blanca och erbjuder dig att njuta av den vackra bergslandskapet med dess lugn och vackra natur. Den gamla fästningsstaden Castalla ligger högt över den omgivande landsbygden och är rik på historia, har många lokala butiker, utmärkta restauranger och en traditionell lördagsmarknad med lokala råvaror,

Spara
NewVilla
Pris från: €275,900Storlek: 134 m2 Byggareal
Reference: Amay CastallaSovrum: 4
Badrum: 4Takterrass: 46 m2
Hiss: NejTomt: 400 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Ja
Vitvaror: NejGarage: Parkering på tomten
Veranda: NejPrivat bassäng
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →