Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

2 Sovrum Quatro hus i Busot, Norra Costa Blanca €137,000

Nybyggda parhus i Busot

Underbara nybyggda radhus på stora tomter byggs nu av material av högsta kvalité och erbjuder fantastiska tillfällen till att själv vara med och bestämma hur man vill ha sitt hus både för semestrar och året runt boende.
Huset består av 2- 3 sovrum, fullt utrustat kök med vardagsrum i en öppen planlösning vilket leder ut mot trädgården. De boende i området har tillgång till en gemensam pool och jacuzzi.
Dessa fastigheter ligger i Busot, en charmig medelhavsby inbäddad vid foten av Sierra del Cabeçó d'Or-bergen (hem till de berömda grottorna i Canalobre), nära Alicante och San Juan Playa. Staden har alla tjänster som behövs för det dagliga livet inklusive stormarknader, restauranger, banker och skolor. Stränderna i El Campello och San Juan kan nås på mindre än tio minuter, med Benidorm bara 25 minuter bort. Området har två magnifika golfbanor: Golf Bonalba och Alicante Golf, medan termiska baden Aigües de Busot är 10 km bort och staden Alicante bara 20 km bort.

Spara
Inflyttnings klartQuatro hus
Pris: €137,000Storlek: 69 m2 Byggareal
Reference: 0Sovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 14 m2
Trädgård: 111 m2Hiss: Nej
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Garage: Parkering på tomtenVeranda: Nej
Gemensam bassängNära affärer
MöbleradEnergi betyg: C
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →