2 Sovrum Lägenhet i Guardamar, Södra Costa Blanca €169,900

Strandnära nya lägenheter i Guardamar!

Nybyggda lägenheter med två eller tre sovrum, soliga terrasser med fantastisk utsikt och fantastiskt läge i Guardamar del Segura.

El Puerto är ett niovåningshus och erbjuder 60 moderna och välbyggda lägenheter med ett fantastiskt läge vid hamnen och havet i Guardamar del Segura.

Lägenheterna har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, två eller tre sovrum beroende på modell och två badrum, varav ett har eget badrum med master bedroom. Från vardagsrummet och ett av sovrummen har du direkt tillgång till den soliga terrassen där du kan njuta av en av de mest imponerande utsikterna över havet och naturparken med sanddynerna i Guardamar del Segura.

Lägenheterna levereras med förinstallerad A/C genom kanaler, vitvaror, duschväggar och golvvärme i badrum, privat garage och förråd.

El Puerto erbjuder även ett stort gemensamt område med grönområden och pool med barnområde och jacuzzi. Cykelparkeringar ingår också.

Bostaden ligger ett stenkast från marinan och 500 meter från stranden "Los Viveros", oändliga sandstränder, där du kan strosa och njuta av solljuset och de vackraste solnedgångarna.
I omgivningarna hittar du flera trevliga restauranger, stormarknader och butiker. Inom en kort bilresa kan du nå centrum av Guardamar del Segura samt den välkända golfbanan La Marquesa. Dess närhet till El Altet flygplats gör den till en av de mest attraktiva städerna på Medelhavskusten för turister.
Guardamar del Segura ligger i provinsen Alicante, där du kan njuta av ett typiskt medelhavsklimat och landskap, med inte mycket nederbörd under hela året och en medeltemperatur på mellan 18ºC och 19ºC.
Guardamar del Segura är välkänt för sin gastronomi, som kännetecknas av sina kvalitetsprodukter från både vårt hav och vår närliggande handelsträdgård.

Spara
NyttLägenhet
Pris från: €169,900Storlek: 90 m2 Byggareal
Reference: El PuertoSovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 16 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradVitvaror: Ja
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära strandenNära affärer
HavsutsiktEnergi betyg: B
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →