2 Sovrum Lägenhet i Torrevieja, Södra Costa Blanca €99,000

Centralt i Torrevieja!

Denna vackra lägenhet ligger i Parque de las Avenidas II-området bredvid Europe Parc och på gångavstånd till stadens centrum.

Lägenheten är i mycket gott skick och erbjuder två sovrum, ett kök i amerikansk stil, ett vardagsrum med matplats som har tillgång till balkongen och två badrum.
Denna fastighet inkluderar också ett gemensamt takterrass med utsikt över staden, en pool och en underjordisk parkeringsplats.

Torrevieja är verkligen en livlig kuststad med alla bekvämligheter till hands tillsammans med bra busslinjer över Alicante-provinsen.
Stränderna i Torrevieja är spektakulära och har en lång strandpromenad som är en idealisk plats att koppla av på året runt.
Det finns ett stort antal bekvämligheter inklusive barer, restauranger, butiker, banker, stormarknader och mycket mer.
Torrevieja har också förtöjningsmöjligheter för båtar och ligger bara 40 minuters bilresa till Alicantes flygplats.

Spara
BegagnatLägenhet
Pris: €99,000Storlek: 68 m2 Byggareal
Reference: 5179Sovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 4 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: JaGarage: Ja
Veranda: NejGemensam bassäng
HandikapsanpassadMöblerad
Energi betyg: ESe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →