2 Sovrum Bungalow i Orihuela Costa, Södra Costa Blanca €134,400

Property video
Karta

Rymlig lägenhet med stora terrasser!

Denna etagevåning på översta våningen har två sovrum och två badrum i ett väletablerat centralt läge, omgivet av alla möjliga bekvämligheter, på bekvämt avstånd från stranden, en promenad till saltsjön och nära motorvägen.

Beläget mellan La Finca och Villamartins golfbana och fem minuters bilresa från Torrevieja.

Framme vid fastigheten finns det några trappor för att nå huvudentrén till lägenheten.

Den innehåller ett rymligt och väl upplyst vardagsrum med ett separat kök, med en liten hall som leder till fastighetens två sovrum (ett med dubbelsäng och det andra med två med enkelsängar) samt de två badrummen.

Från vardagsrummet finns även tillgång till balkong genom ett set skjutdörrar, denna balkong har en trappa som går upp till den enorma takterrassen.

Från terrassen kan du njuta av vacker utsikt över naturområdet och dess omgivningar.

Spara
BegagnatBungalow
Pris: €134,400Storlek: 66 m2 Byggareal
Reference: 5152Sovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 8 m2
Takterrass: 60 m2Hiss: Nej
Källare: NejLuftkonditionering: Ja
Boareal: 59 m2Garage: Nej
Veranda: NejGemensam bassäng
MöbleradEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →