Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

2 Sovrum Villa i Ciudad Quesada, Södra Costa Blanca €215,000

Property video
Karta

Modern villa med pool

Denna moderna fristående villan är en fantastisk möjlighet att få ett inflyttningsklart hem i det populär Ciudad Quesada. Den erbjuder två dubbelrum (alla med inbyggda garderober) och två badrum och är en "måste se" bostad.

Fastigheten har ett fullt utrustat modernt kök (med frukostbar och inklusive alla vitvaror) och öppen planlösning/matplats.
Det finns en privat trädgård och pool, med parkering på baksidan av fastigheten.
Detta är ett fantastiskt tillfälle att köpa en modern fastighet med gott om uteplatser på en tomt på 350 kvm.

Denna fristående villa har ett idealiskt läge, bara en kort promenad från den populära stadskärnan, där du hittar ett stort utbud av barer, restauranger, butiker, stormarknader och andra tjänster. La Marquesa Golf Course och AquaPark i Rojales ligger också bara en kort promenad/bilresa bort.

Spara
BegagnatVilla
Pris: €215,000Storlek: 77 m2 Byggareal
Reference: 5083Sovrum: 2
Badrum: 2Hiss: Nej
Tomt: 234 m2Källare: Nej
Luftkonditionering: JaGarage: Ja
Veranda: NejPrivat bassäng
HandikapsanpassadMöblerad
Energi betyg: BSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →