Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

3 Sovrum Radhus i Playa Flamenca, Orihuela Costa, Södra Costa Blanca €139,000

Rymligt radhus/quatrohus med takterrass i La Florida.

Mysigt hus i Al Andalus samfälligheten, ligger nära stränder och alla bekvämligheter.

Huset har 3 sovrum, två badrum, två terrasser och ett solarium.

Bottenvåningen nås från trädgården och terrassen. Väl inne hittar man det rymliga vardagsrummet, det oberoende utrustade köket, ett rymligt sovrum med en inbyggd garderob och en toalett.

På första våningen finns det de andra två sovrummen, ett av dem med en stor och solig terrass och badrummet. Alla sovrum har inbyggda garderober.

Den interna trappan leder till takterrassen med utsikt och sol hela dagen.

Denna fastighet ligger mycket nära köpcentrum, golfbanor och flera stränder, bland dem Punta Prima Playa Flamenca och La Zenia.

Spara
BegagnatRadhus
Pris: €139,000Storlek: 83 m2 Byggareal
Reference: 5045Sovrum: 3
Badrum: 1+1Terrass: 15 m2
Takterrass: 40 m2Trädgård: 15 m2
Hiss: NejKällare: Nej
Luftkonditionering: JaBoareal: 83 m2
Garage: NejVeranda: Nej
Gemensam bassängNära affärer
MöbleradEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →