Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

2 Sovrum Lägenhet i Torrevieja, Södra Costa Blanca €90,000

Central belägen lägenhet i hjärtat av Torrevieja

Fantastisk möjlighet att köpa en elegant lägenhet med 2 sovrum i hjärtat av Torrevieja, Costa Blanca, mycket nära stranden och Europa-parken.

Byggt i ett litet privat byggnad, lägenhet består av 2 sovrum, ett badrum, rymligt vardagsrum, separat kök och en privat balkong.
På översta våningen finns en gemensam terrass för alla lägenhetsägare.

Lägenheten är helt modern stil renoverad och perfekt för permanent bostad samt fritidshus eller hyresinvesteringar.

I erbjudandet ingår ett garage i underjordisk parkering, moderna möbler och luftkonditionering.

Lägenheten är mycket bra belägen, bara ett par minuters promenad till stranden och centrum av Torrevieja, med dess utbud av barer, restauranger och butiker.

Spara
BegagnatLägenhet
Pris: €90,000Storlek: 82 m2 Byggareal
Reference: 5051Sovrum: 2
Badrum: 1Terrass: 5 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: JaGarage: Ja
Veranda: NejMöblerad
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →