6 Sovrum Villa i La Marina, Södra Costa Blanca €374,900

Fantastisk villa i äkta spansk stil!

Underbar sex sovrums villa med enorm potential for privat användning eller som Bed&Breakfast verksamhet.

Enplansvilla designad och byggd i den högsta standard med genuin spansk hantverk, klinker från Toledo, pinjeträd i strukturdekoration samt flera speciella dekorations detaljer med olika speciella ursprung

Stort kök med utrustning av restaurang kvalitet, sex stora sovrum och rymligt vardagsrum med öppen spis, vinkällare och mycket mer.

Varenda detalj är mycket genomtänkt och vald att passa in. Designen och distributionen bjuder på möjligheten att använda villan som Casa-Rural verksamheten för besökare som söker sig till speciella platser.

Från den stora välskötta trädgården med utekök har man havsglimt och utsikt över pinjeskogen

Huset ligger i ett naturskönt område nära La Marina byn med all service samt väldigt nära till två av provinsens bästa stränder; Playa las dunas de la Marina och Playa el Pinet.

Spara
BegagnatVilla
Pris: €374,900Storlek: 218 m2 Byggareal
Reference: 5064Sovrum: 6
Badrum: 2Hiss: Nej
Tomt: 2000 m2Källare: Nej
Luftkonditionering: JaGarage: Parkering på tomten
Veranda: 30 m2Nära stranden
Nära affärerHandikapsanpassad
MöbleradFörsta linjen till stranden
HavsutsiktEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →