3 Sovrum Radhus i Gran Alacant, Södra Costa Blanca €140,000

Nu kan vi erbjuda ett trevligt radhus i den gemytliga urbanisationen Brisa Mar i Gran Alacant.

På första planet finner man en markplansterrass, vardagsrum samt ett utrustat kök med utgång till pation där man har grillplats samt förvaringsmöjligheter. På första planet finner man även två sovrum och ett badrum, samt så har man det stora sovrummet en trappa upp med ensuite badrum. Huset har mycket ett naturligt ljust, perfekt att njuta av både sommar och vinter.

I urbanisationen finner man ett trevligt gemensamt poolområde samt så har man tillgång till en tennisplan. Här får man närhet till stranden samt 6 minuters promenad till huvudgatan där man har allt såsom marknader, sportcentrum, restauranger och barer. Till Alicantes flygplats tar det ca 10 minuter med bil, perfekt för den som vill ha närhet till det mesta. Det är ett väldigt lugn område med många trevliga promenadstråk med fantastiska utsikter.

Spara
BegagnatRadhus
Pris: €140,000Reference: Residencial Brisa Mar - S-AVI 806D
Sovrum: 3Badrum: 3
Terrass: 5 m2Hiss: Nej
Källare: NejLuftkonditionering: Nej
Boareal: 92 m2Garage: Ja
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära affärerEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →