Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

3 Sovrum Radhus i Santa Pola, Gran Alacant, Södra Costa Blanca €140,000

Calle Monte de Santa Pola, Gran Alacant (AVI 806)

Nu kan vi erbjuda ett trevligt radhus i den gemytliga urbanisationen Brisa Mar i Gran Alacant.

På första plan finner man en markplansterrass, vardagsrum samt ett utrustat kök med utgång till pation där man har grillplats samt förvaringsmöjligheter. På första plan finner man även två sovrum och ett badrum, samt så har man det stora sovrummet en trappa upp med en suite badrum. Huset har mycket ett naturligt ljust, perfekt att njuta av både sommar och vinter.

I urbanisationen finner man ett trevligt gemensamt poolområde samt så har man tillgång till en tennisplan. Här får man närhet till stranden samt 6 minuters promenad till huvudgatan där man har allt såsom marknader, sportcentrum, restauranger och barer. Till Alicantes flygplats tar det ca 10 minuter med bil, perfekt för den som vill ha närhet till det mesta. Det är ett väldigt lugn område med många trevliga promenadstråk med fantastiska utsikter.

Spara
BegagnatRadhus
Pris: €140,000Reference: S-AVI 806
Sovrum: 3Badrum: 3
Terrass: 5 m2Hiss: Nej
Källare: NejLuftkonditionering: Nej
Boareal: 92 m2Garage: Ja
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära affärerEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →