2 Sovrum Lägenhet i Torre de la Horadada, Södra Costa Blanca €169,995

Mycket fin lägenhet i det nyligen färdigställda området Playa Elisa Bay i strandnära Mil Palmeras. Bostaden är en markplanslägenhet med vardagsrum, fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum. Lägenheten har två fina terrasser. Den ena med morgonsol vätter mot det gemensamma poolområde och har en egen utgång mot området. På den andra större terrassen med privat parkering har man eftermiddags- och kvällssol.
A/C finns installerad och i badrummen har man golvvärme.

De gemensamma ytorna i Play Elisa Bay är väl tilltagna med två fina poolområden, grönområden, utegym samt lekplats för de små.

Endast fem minuters promenad från bostaden har man havet, stranden och den flera kilometer långa strandpromenaden. Knappt 600 meter bort ligger Mil Palmeras välkända gågata med restauranger, affärer och barer. Mataffär finns 10 minuter bort. En promenad på 15 minuter söderut så hamnar man i Torre de la Horadada med flertalet spanska restauranger samt en klassisk marina.

Nära till hands har man både den nationella kustvägen N-332 och motorvägen AP7. Via en av dessa vägar tar man sig smidigt norrut till Torrevieja, flygplatsen och Alicante eller söderut mot Mar Menor, San Pedro del Pinatar eller varför inte den historiska kusstaden Cartagena. Denna plats är perfekt för den som vill vara nära havet men ändå bo i ett område som lever året runt. Flygplatsen når man inom en timme.

Spara
BegagnatLägenhet
Pris: €169,995Storlek: 65 m2 Byggareal
Reference: Playa Elisa Bay - S-AVI 886ASovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 8 m2
Hiss: NejKällare: Nej
Luftkonditionering: JaBoareal: 65 m2
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära strandenNära affärer
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →