3 Sovrum Bungalow i San Pedro del Pinatar, Costa Cálida €165,000

Härliga lägenheter i San Pedro del Pinatar!

Ett nytt lägenhetsprojekt i medelhavsstil består av moderna och ljus bostäder. Välj mellan två, tre eller fyra sovrum.

Markplanslägenheterna erbjuder trädgård och uteplats.
De övre lägenheterna har rymliga och ljusa terrasser bl.a takterrass att njuta av.
Det finns underjordisk parkering och förråd för de boende.

Bostadsområdet ligger i ett stort bostadsområde i San Pedro del Pinatar (Murcia), nära till hav och natur.

Beläget mellan gatorna Rio Júcar, Rio Guadalquivir och Avenida de los Antolinos, är denna spektakulära utveckling omgiven av parker och trädgårdar, såväl som fantastiska sportanläggningar (kommunal pool och sportcenter), såväl som skolor, vilket gör det till en privilegierad plats för familjer på grund av den lätta tillgången till alla typer av bekvämligheter.

San Pedro del Pinatar är en liten stad belägen på Mar Menor, Costa Calida i provinsen Murcia. Det är också nära den naturliga lagunen som skapats av La Manga-remsan. Staden är en fiskehamn och har massor av bekvämligheter, såsom barer, restauranger och shoppingområden.

Det finns några fantastiska stränder i och runt staden som inkluderar Playa de la Torre Derribada och Llana-stranden där du hittar många barer och restauranger med gott om parkeringsplatser.

Härifrån är utsikten över de avlägsna bergen, Medelhavet och Mar Menor och La Manga utmärkt. Stanna till tidigt på kvällen för att njuta av de fantastiska solnedgångarna.

San Pedro del Pinatar ligger 46 km från Murcia och 87 km från Alicante med den internationella flygplatsen San Javier bara 15 minuters bilresa bort.

Spara
Inflyttnings klartBungalow
Pris: €165,000Storlek: 75 m2 Byggareal
Reference: 0Sovrum: 3
Badrum: 2Terrass: 14 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Garage: Under marknivåVeranda: 4 m2
Gemensam bassängNära affärer
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →