Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

2 Sovrum Lägenhet i San Miguel de Salinas, Södra Costa Blanca €119,900

Moderna nya lägenheter i San Miguel!

Residential Angelina i San Miguel de Salinas är ett nytt projekt med moderna lägenheter tillgängliga med ett eller två sovrum, belägna i ett centralt läge bara några minuters promenad från stadskärnan som har härliga kullerstensgator, ett centralt torg och en mängd bekvämligheter.

Dessa lägenheter består av ett rymligt vardagsrum med altandörrar som leder ut till terrassen, modernt kök med inbyggda vitvaror inklusive spis och fläkt, ett master bedroom med inbyggda garderober och stort badrum, ytterligare ett sovrum med inbyggda garderober och en gästtoalett.

Anläggningen har vackra gemensamma trädgårdar med pool, hissar till alla våningar, underjordisk parkering och valfritt förråd.

San Miguel är en härlig spansk by, full av karaktär och charm med en mängd bekvämligheter, inklusive banker, stormarknader, apotek, barer, butiker och restauranger. Villamartin är återigen några minuters bilresa bort som har den ständigt populära Villamartin plaza och La Fuente centrum. Stränderna med blå flagg, boulevarden La Zenia och golfbanorna ligger bara 10-15 minuters bilresa bort.

Spara
NyttLägenhet
Pris från: €119,900Storlek: 65 m2 Byggareal
Reference: Residencial AngelinaSovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 5 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradVitvaror: Nej
Garage: Under marknivåVeranda: Nej
Gemensam bassängNära affärer
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →