Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

4 Sovrum Villa i Punta Prima, Orihuela Costa, Södra Costa Blanca €550,000

Designa din egen drömvilla!

Fristående villor i Punta Prima, ett av de bästa områdena på Costa Blanca.

Medelhavet - synonymt med ljus, sol, lugn, raka linjer och mjuka, neutrala färger.

Designen följer en modern linje med integrationer av natursten som leder till finishen i medelhavsstil. Samtidigt förenar den de senaste trenderna med komforten, praktiska och värmen från en välbekant plats.

Standardvillans interiör är fördelad på två våningar:
På bottenvåningen hittar vi en hall vid entrén som inkluderar inbyggda garderober för ytterkläder. Framför har vi en trappa som tar oss till husets övervåning.
Till höger har vi två sovrum och ett badrum.
Till vänster - köket integrerat i vardagsrummet och matsalen med panoramautsikt över trädgården.
På övervåningen hittar vi den otroliga sviten och husets drottning, tillsammans med dess stora omklädningsrum och ett sofistikerat badrum.
Den har också ett otroligt fönster som leder till terrassen och härlig utsikt över området.

Utsidan av standardvillan har en stor tomt och trädgård, som inkluderar privat parkering och pool och en stor terrass för att njuta av medelhavsbrisen.
Dessutom erbjuder vi möjligheten att installera ett vattenfall-spa med hydromassage i poolen

Anpassas efter varje kunds behov på ett speciellt sätt.
Vi träffas för att ta reda på alla dina preferenser och önskemål och vi designar ett hem som ligger så nära ditt drömhus som möjligt.

Spara
NyttVilla
Pris från: €550,000Storlek: 139 m2 Byggareal
Reference: Villas La CiñuelicaSovrum: 4
Badrum: 2Terrass: 26 m2
Takterrass: 49 m2Tomt: 310 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: NejGarage: Parkering på tomten
Veranda: NejPrivat bassäng
Nära strandenNära affärer
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →