2 Sovrum Lägenhet i Gran Alacant, Gran Alacant - Santa Pola, Södra Costa Blanca €330,000

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

3 Sovrum Lägenhet i Gran Alacant

 • €355,000
 • Nytt
 • 2 badrum
 • 3 sovrum
 • Storlek: 98 m2 Byggareal
 • Gemensam bassäng
 • Nära stranden
 • Nära affärer

2 Sovrum Takvåning i Gran Alacant

 • €399,000
 • Nytt
 • 2 badrum
 • 2 sovrum
 • Storlek: 76 m2 Byggareal
 • Gemensam bassäng
 • Nära stranden
 • Nära affärer

Fantastiska nyproduktions lägenheter i Gran Alacant med underbar utsikt

Iconic .
Fantastiska lägenheter i Gran Alacant, med utsikt över Medelhavet och direkt tillgång till stranden Playa del Carabassi och Arenales del sol.

Lägenheterna byggs i olika varianter med 2 och 3 sovrum och 2 badrum. Den perfekta bostaden för dig som vill bo nära Alicante och njuta av vacker utsikt över havet, stranden och poolen och privata trädgårdar vid utvecklingen.

Dessa nya lägenheter är byggda med mycket hög standard ,en härligt pool, privat underjordisk parkering, förråd, fina trädgårdsområden, fitnessutrustning utomhus, parkeringsplats för cyklar och en lekplats för barn.

Komplexet ligger endast 900 meter från havet och bara 10-15 minuters promenad från stranden.

Belägenheten på cirka 100 meter över havsnivå ger fantastisk utsikt över kusten.

Gran Alacant har ett brett utbud av tjänster och faciliteter och olika shoppingområden i närheten för att tillgodose alla behov. Området är väl etablerat med olika affärsområden som erbjuder stormarknader, restauranger, apotek, banker osv ...

Från kusten kan du se ön Tabarca, Berber-piraternas gamla tillflykt, och även naturreservatet vid saltsjöar, bägge mycket vackra platser att besöka.

Den vidsträckta stranden med fin gyllene sand, det kristallina vattnet med underbar turkosfärg är mycket populärt för att utöva alla vattensporter som kitesurf eller vindsurf. Det finns olika skolor som kör vattensportkurser året runt.

Gran Alacant har ett privilegierat läge på grund av sin närhet till kusten, men också det är bara 10 minuter från flygplatsen, 15 kilometer från staden Alicante och 25 kilometer från staden Elche, de två huvudstäderna i Alicante-provinsen.
Kommunikationen är utmärkt, med N-332 som förbinder området med andra viktiga städer och från ditt nya hem kommer du också att kunna använda den tillgängliga kollektivtrafiken för att komma dig bekvämt.
Anslutningarna till AVE-tågstationen och Alicante internationella flygplats är mycket bra och från någon av dessa kan du resa till valfri destination.

Spara
NyttLägenhet
Pris från: €330,000Storlek: 71 m2 Byggareal
Reference: IconicSovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 43 m2
Hiss: NejKällare: Nej
Luftkonditionering: JaVitvaror: Nej
Garage: Under marknivåVeranda: Nej
Gemensam bassängNära stranden
Nära affärerHandikapsanpassad
HavsutsiktEnergi betyg: B
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →