Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

3 Sovrum Lägenhet i Aguilas, Costa Cálida €205,000

Property video
Karta

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

2 Sovrum Lägenhet i Aguilas

  • €175,000
  • New
  • 2 badrum
  • 2 sovrum
  • Storlek: 76 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Nära stranden
  • Nära affärer

Design lägenheter med superb havsutsikt i den genuina Aguilas

Residencial Spidia Playa har planerats som ett funktionellt och mångsidigt bostadskomplex på ett fantastiskt läge med utmärkt läge och havsutsikt.

Projektet erbjuder lägenheter med två och tre sovrum och en praktisk och mångsidig layout, utan onödiga väggar, utformad för att tillgodose dina behov på bästa möjliga sätt. Njut av stora rum som är anslutna till uteområden, för att öka känslan av rymlighet och rörelsefrihet. Beroende på din stil kan du också bestämma om du föredrar ett öppet kök, som en del av loungen och matsalen eller ett helt separat kök.
Dess genomtänkta inredning och exteriör arkitektonisk design, samt gemensamma anlagda områden med en pool, garage utrymme, är alla en del av ett projekt som är inriktad på användarens komfort.
Alla bostäder har en parkeringsplats med en för-installation för laddning av elfordon och ett förråd.
Tack vare byggnadens överdrivna och modulära design kan du njuta av panoramautsikt från terrassen.
Upplev hur det är att bo i ett utrymme som är översvämmat med naturligt ljus och havsbrisen, i en privat och bekväm byggnad.

Spidia Playa ligger inom 5 minuters promenad från stranden och 30 minuter från centrum, i en charmig samfällighet. Dessa bostäder har designats för både inomhus- och utomhusliv, så att du kan njuta av värmen i ditt hem och Medelhavsklimatet, som verkligen är speciell och unik i Águilas.
Águilas har ett medelhavsklimat, med milda vintrar, och mer än 3.100 soltimmar per år, med väldigt lite nederbörd (källa WHO) och det har en kust på 28 km. Águilas har ett vägkommunikationssystem som förbinder staden via motorvägen AP-7 med kuststäderna och byarna mellan Cartagena och Vera och A-7 mellan Levante och Andalusien. Den nya flygplatsen Corvera, Murcia ligger 1 timme från bostaden och Almeria flygplats ligger cirka 1 timme och 30 minuter.

Spara
NewLägenhet
Pris från: €205,000Storlek: 95 m2 Byggareal
Reference: Spidia PlayaSovrum: 3
Badrum: 2Terrass: 36 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradVitvaror: Nej
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära strandenNära affärer
HandikapsanpassadHavsutsikt
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →