Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

2 Sovrum Lägenhet i Fuente Alamo, Costa Cálida €100,000

Lyxig resort med Spa och golf

Los Olivos är ett perfekt ställe att bo på, här erbjuds nu stora och ljusa lägenheter med möjligheter att välja mellan ett, två eller tre sovrum. Omgivet av lummiga trädgårdar och palmer har detta bostadsområde åtta gemensamma pooler för vuxna och barn att njuta av. Lägenheterna ligger i ett lugnt och fridfullt område, och har fullt utrustat kök, badrum med Jacuzzi badkar, marmorgolv, luftkonditionering samt golvvärme i badrummen. Dessutom har alla sovrum inbyggda garderober och entrédörrar är av hög säkerhetskvalité.
De övre lägenheterna har privat tak terrass med utekök och pergola, där man kan njuta av utsikten och det vackra Hacienda del Álamo och Costa Cálida.
Här kan du totalt slappna av i lyxiga Spa områden med bastu, pooler både inomhus och utomhus och med platser för massage och gym. Förutom detta så finns här allt man kräver av ett kräver av ett lyxigt boende, som barer och restauranger med samma utbud som vilket storstad som helst.
Hacienda del Alamo har en välkänd 18 håls golfbana, designad av Dave Thomas, och är det perfekta stället för flera sporter. Här finns även fotbollsplaner, tennis, basket, rugby och paddel banor.
Närheten till Murcia stad och Cartagena och den internationella flygplatsen Corvera, gör detta till ett fantastiskt och unikt område att bo på.

Spara
Inflyttnings klartLägenhet
Pris: €100,000Storlek: 112 m2 Byggareal
Reference: 0Sovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 13 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: JaGarage: Under marknivå
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära affärerNära golfbanan
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →