2 Sovrum Bungalow i Santiago de la Ribera, San Javier, Costa Cálida €145,950

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

2 Sovrum Bungalow i Santiago de la Ribera

  • €169,950
  • New
  • 2 badrum
  • 2 sovrum
  • Storlek: 69 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Nära stranden
  • Nära affärer

Ny fas av 18 lägenheter med utmärkt läge

Fantastisk ny fas och ny design av 18 lägenheters med 2 sovrum, 2 badrum inbäddat runt en stor gemensam trädgård med pool i den vackra byn Santiago de la Ribera på Mar Menor
Bostäder består av två sovrum med dubbelsäng (båda med inbyggda garderober), två badrum, fullt utrustat integrerat kök (inklusive vitvaror) och öppen planlösning / matsal, vilket leder till den privata trädgården (bottenvåningen) eller privat solarium (översta våningen).
Alla fastigheter har tillgång till 2 gemensamma pooler och trädgårdszoner för fritid.

Santiago de la Ribera, som omges av fyra kilometer stränder, har Mar Menors varma vatten och lockar massor av turister på jakt efter avkoppling och fritid varje år. Strandpromenaden bjuder på mycket glädje under dagen och kvällen, med otaliga restauranger att välja mellan och några fantastiska små tapasbarer vid havet eller den ständigt populära marinan.
Dessutom har Santiago de la Ribera alla typer av bekvämligheter, inklusive ett brett utbud av hotell / restauranger och en mycket rik lokal gastronomi, vilket gör det till en favoritdestination på Costa Cálida. Dess utmärkta situation gör det enkelt att komma till Cartagena, Murcia och Orihuela Costa, med Corvera Airport bara 30 minuter bort.

Spara
NewBungalow
Pris från: €145,950Storlek: 70 m2 Byggareal
Reference: Sanuk 2Sovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 28 m2
Terrass (2): 10 m2Hiss: Nej
Källare: NejLuftkonditionering: Ja
Vitvaror: JaGarage: Parkering på tomten
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära strandenNära affärer
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →