2 Sovrum Radhus i Los Altos, Orihuela Costa, Södra Costa Blanca €220,000

Fräscha radhus av högsta kvalitet med solläge och havsutsikter

Beläget i det lugna området Los Altos med närhet till storstad och havet.

Detta komplex med 2 - 4 sovrums radhus är perfekt för dig som letar efter lugn och ro men som fortfarande vill ha storstaden och havet nära till. Stranden och Torrevieja stad ligger bara 2 km bort.
I närområdet och med gångavstånd finns Punta Marina och Zenia Bulevard köpcentra med all service man behöver.

Husen består av 3 plan och takterrass och man kan välja mellan 2 eller 4 sovrum (Hörnhus). På källarplan har man ett stort privat garage och förråd. På samma plan finns ett hobbyrum, ett sovrum och ett badrum. Alternativt kan man göra ett fjärde sovrum istället för hobbyrum. På Bottenvåningen finns en rymlig veranda, härifrån välkomnas du in till vardagsrum och kök med öppen planlösning. Vidare in huset finns en toalett och en ytterligare en uteplats med uppskattad skugga, en perfekt utomhus matplats!

På första våningen finns två sovrum och båda har sitt egna in-suite badrum. Ett av sovrummen räknar med en rymlig terrass och havsutsikter. Från det andra sovrummet når du trappan upp till takterrassen som är helt insyns skyddad och med sol hela dagen.
Dessa radhus tillhör ett gated community med gemensamt pool & grönområde.

Spara
NewRadhus
Pris från: €220,000Storlek: 162 m2 Byggareal
Reference: Viveros II New DesignSovrum: 2
Badrum: 3+ 1Terrass: 14 m2
Terrass (2): 10 m2Takterrass: 25 m2
Hiss: NejKällare: Ja
Luftkonditionering: JaVitvaror: Nej
Garage: Under marknivåVeranda: Nej
Gemensam bassängNära affärer
Energi betyg: DSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →