2 Sovrum Bungalow i Santiago de la Ribera, San Javier, Costa Cálida €194,900

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

2 Sovrum Bungalow i Santiago de la Ribera

  • €239,900
  • New
  • 2 badrum
  • 2 sovrum
  • Storlek: 73 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Nära stranden
  • Nära affärer

Fantastisk läge i Ribera Beach

Litet komplex bestående av endast 16 lägenheter med på ett fantastiskt läge, med direkt tillgång till Ribera Beach och med fantastisk havsutsikt.
Lägenheter består av 2 sovrum och 2 badrum. Bottenvåningar har en stor terrass/trädgård och toppvåningar har privat solarium. Alla lägenheter inkluderar parkeringsplats i garaget under komplexet. Det finns en gemensam pool med jacuzzi i samfäligheten.

Santiago de la Ribera är en vacker by i Mar Menor, Costa Cálida. Strandpromenaden mellan Santiago de la Ribera och Lo Pagan bjuder på mycket både under dagen och kvällen, med otaliga restauranger att välja mellan, och några fantastiska små tapasbarer precis vid havet eller den ständigt populära marinan.
Det finns ett brett utbud av hotell och restauranger och en mycket rik lokal gastronomi. Dessutom har Santiago de la Ribera alla typer av bekvämligheter som gör det till en av de favoritdestinationerna på Costa Cálida.
Med 4 km stränder kan du njuta av det varma vattnet i Mar Menor, som lockar massor av turister varje år på jakt efter avkoppling och fritid. Dess utmärkta situation gör det enkelt att komma till Cartagena, Murcia och Orihuela Costa. Corvera flygplats ligger bara 35 minuter bort och Alicante flygplats bara 45 minuter via motorvägen AP-7 och kustvägen N332.
Open in Google Translate

Spara
NewBungalow
Pris från: €194,900Storlek: 78 m2 Byggareal
Reference: Marau BeachSovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 11 m2
Terrass (2): 19 m2Hiss: Nej
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: NejGarage: Under marknivå
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära strandenNära affärer
Första linjen till strandenHavsutsikt
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →