2 Sovrum Lägenhet i Villamartin, Orihuela Costa, Södra Costa Blanca €183,000

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

3 Sovrum Lägenhet i Villamartin

  • €237,000
  • New
  • 2 badrum
  • 3 sovrum
  • Storlek: 88 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Nära affärer
  • Nära golfbanan

Härliga lägenheter i Villamartin

Detta exklusiva komplex består av endast 11 härliga lägenheter med 2 eller 3 sovrum. Två av lägenheterna har en underbar takterrass, samtliga har rymliga balkonger och en fantastisk utsikt.
Dess stil är modern byggd med förstklassigt material. Breda fönster, rymliga terrasser, valfri underjordisk parkeringsplats med förråd, underbara trädgårdar och gemensam pool.
Boavista Apartments ligger i Villamartín, mellan tre magnifika golfbanor, på gångavstånd till affärscentrumet "La Fuente", stormarknader, banker etc. och bara några minuter från de bästa stränderna på Costa Blanca. Perfekt orientering, havsutsikt och utsikt över ett grönt område.
Området:
Villamartín Urbanization är en äkta medelhavsstad med ett brett utbud av tjänster. I över 40 år har det varit en turistattraktion för golf. Och som det förväntas från ett bostadskomplex av denna standard är alla tjänster en fullt utvecklad: många kommersiella centra med restauranger, butiker, stormarknader, banker, apotek ...
Villamartín Urbanization byggdes runt en av de mest prestigefyllda golfbanorna på Costa Blanca-Villamartín Golf Club - är hem för en kosmopolitisk och internationell gemenskap. Bara en kort bit bort kan du hitta 3 andra golfbanor som: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.
Men det är inte bara ett golfare-paradis, eftersom du kan hitta ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och Ciudad Quesada, de bästa stränderna på platsen, öppna marknader varje fredag ​​i Torrevieja och Playa Flamenca), biografer etc.
Villamartín Urbanization ligger bara 30 minuter från Alicante och Murcia flygplats.

Spara
NewLägenhet
Pris från: €183,000Storlek: 68 m2 Byggareal
Reference: BoavistaSovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 11 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: JaVitvaror: Nej
Garage: TillvalVeranda: Nej
Gemensam bassängNära affärer
Nära golfbananHavsutsikt
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →