Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

3 Sovrum Quatro hus i Torreta, Torreta, Torrevieja, Södra Costa Blanca €449,000

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

4 Sovrum Quatro hus i Torreta

  • €449,000
  • New
  • 2+ 1 badrum
  • 4 sovrum
  • Storlek: 139 m2 Byggareal
  • Privat bassäng
  • Nära affärer

Art Villas

Dessa imponerande semidachterade villor erbjuder design och komfort. Varje hus är utvecklat i 2 våningar plus en källare med möjlighet till en bar, en vinkällare, biograf, spelrum etc.

Bottenvåningen har ett imponerande lyxigt vardagsrum med tillgång till en stor terrass ut mot poolområdet, ett ultramodernt fullt utrustat öppet kök med en matsal och en toalett.

På första våningen finns 2 dubbelrum med inbyggda garderober, ett familjebadrum för användning av båda sovrummen och det ena sovrummet med en suite badrum samt öppen terrass med utsikt över poolen. Fastigheterna erbjuder även en fantastisk takterrass med utsikt över Torreviejasjön och dess privata pool på 32 m2.

Beläget på en av de främsta platserna i Torrevieja, i ett välutvecklat område med alla nödvändiga faciliteter i närheten som: allmänna parker, skolor, affärer, stormarknader, restauranger och den fantastiska stranden Playa Acequión. Denna kosmopolitiska kuststad gör utvecklingen idealisk för att njuta av förortsliv här på Costa Blanca.

Spara
NewQuatro hus
Pris från: €449,000Storlek: 139 m2 Byggareal
Reference: Art VillasSovrum: 3
Badrum: 2+ 1Terrass: 21 m2
Terrass (2): 15 m2Takterrass: 50 m2
Hiss: NejTomt: 400 m2
Källare: JaLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: JaGarage: Parkering på tomten
Veranda: 7 m2Privat bassäng
Nära affärerEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →