Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

2 Sovrum Bungalow i San Pedro del Pinatar, Södra Costa Blanca €189,950

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

2 Sovrum Bungalow i San Pedro del Pinatar

  • €164,950
  • New
  • 2 badrum
  • 2 sovrum
  • Storlek: 71 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Nära affärer

Underbara lägenheter i San Pedro del Pinatar

Villamar II är ett bostadområde bestående av moderna lägenheter med två sovrum och två badrum, vid härliga grönområden i den populära kuststaden San Pedro del Pinatar.
In genom ytterdörren kommer vi in i ett stort och öppet vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Stora glasdörrar mot terrassen ger gott om naturligt ljus.
De två sovrummen har tillgång till pation på baksidan och det större sovrummet har eget badrum.
Välj mellan markplan med uteplats eller övre plan med stor balkong och trappa upp till den privata takterrassen.
Lägenheterna byggs av material av högsta kvalité och förberett för installation av luftkonditionering samt fullt utrustat kök och LED lampor både inomhus och utomhus. En gemensam pool och trädgård finns att avnjuta för de boende och varje lägenhet har egen parkeringsplats och möjlighet att köpa till ett förråd.
San Pedro del Pinatar ligger norr om Mar Menor på kusten Costa Cálida. Denna tidigare turiststad har växt till sig och många flyttar hit permanent, hitlockade av det behagliga klimatet året om. Här finns hälsosamma lerbad och det lugna havet Mar Menor med långa sandstränder som lockar. Shopping center finns på kort avstånd och flygplasten Corvera ligger inom ca 30 minuters resa med bil

Spara
NewBungalow
Pris från: €189,950Storlek: 72 m2 Byggareal
Reference: Villamar IISovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 85 m2
Hiss: NejKällare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradVitvaror: Ja
Garage: Parkering på tomtenVeranda: Nej
Gemensam bassängNära affärer
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →