3 Sovrum Bungalow i San Pedro del Pinatar, Södra Costa Blanca €182,900

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

2 Sovrum Bungalow i San Pedro del Pinatar

  • €186,900
  • New
  • 2 badrum
  • 2 sovrum
  • Storlek: 77 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Nära affärer

Playamar Paradise

Playamar Paradise är en nyutveckling av bungalows i San Pedro del Pinatar. Denna fastighet består av tre sovrum (alla med inbyggda garderober, sovrum två / tre med tillgång till en delad uteplats, sovrum med direkt tillgång till terrassen p`framsidan), två badrum (badrum till sovrummet), fullt utrustat kök (med frukostbar och inklusive vitvaror) och öppen planlösning / matsal, vilket leder till antingen en terrass (lägenheter på bottenvåningen) eller privat takterrass (lägenheter på översta våningen). Utvecklingen gynnas av en gemensam simbassäng och stora anlagda trädgårdar.

San Pedro del Pinatar erbjuder många lokala bekvämligheter inklusive stormarknader, restauranger, barer / kaféer och en bio, och de närliggande kuststäderna Lo Pagan och Santiago de la Ribera erbjuder fantastiska stränder med blå flagg och oändliga promenader med fantastiska små tapasbarer - perfekt för att koppla av och beundra utsikten över Mar Menor. Området erbjuder också ett brett utbud av sportaktiviteter och vattensporter under säsong. Trots att det traditionellt har betraktats som ett turistområde, flyttar fler och fler hit som lockas av det underbara vinter .Murcias flygplats ligger bara en kort bilresa bort, tillsammans med många andra attraktioner för dig att njuta av längs denna vackra del av kusten.

Spara
NewBungalow
Pris från: €182,900Storlek: 90 m2 Byggareal
Reference: Playamar ParadiseSovrum: 3
Badrum: 2Trädgård: 16 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: JaGarage: Parkering på tomten
Veranda: 13 m2Gemensam bassäng
Nära affärerEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →