Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

3 Sovrum Villa i Sierra Cortina, Benidorm, Norra Costa Blanca €389,900

Exklusiva nybyggda villor i vackar Sierra Cortina

Panoramic Beach Resort är ett exklusivt projekt bestående av endast 11 nybyggda och moderna villor i det vackra Sierra Cortina. Husen har 3 sovrum, varav ett på markplan och två stycken en trappa upp, alla med inbyggda garderober och egna badrum samt en gästtoalett. På markplan kommer man in i ett stort ljust vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna köket med inbyggda vitvaror och vidare ut till den stora trädgården med terrass och privat pool och parkering.
Stora fönster från alla sovrum och vardagsrum erbjuder mycket ljus och tillgång till ännu fler balkonger och terrasser. På övervåningen finns även ett eget vardagsrum, även det med stora fönster och en trappa upp till takterrassen där man i lugn och ro kan njuta av både sol och utsikt över Medelhavet.
Villorna byggs på mark på 18.300 kvm varav nästan 3.000 kvm är avsatt för gemensamma trädgårdar och pooler. Det perfekta läget av dessa villor, omgivet av hav, stränder, berg, naturområden, golfbanor och restauranger gör att detta är det perfekta området både för semesterboende och åretruntboende. Endast 30 minuter från Alicante stad.

Spara
NewVilla
Pris från: €389,900Storlek: 141 m2 Byggareal
Reference: Panoramic Beach ResortSovrum: 3
Badrum: 3+ 1Terrass: 10 m2
Takterrass: 59 m2Hiss: Nej
Tomt: 350 m2Källare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradVitvaror: Nej
Garage: Parkering på tomtenVeranda: Nej
Privat bassängHavsutsikt
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →