Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

3 Sovrum Villa i Los Montesinos, Södra Costa Blanca €249,000

El Pino de La Herrada

Dessa fantastiska moderna villor med tre sovrum och tre badrum hem ligger i ett bostadsområde i hjärtat av Los Montesinos. Endast fyra enskilda villor med egen privat pool.

Bostäderna är tvåplansvillor med takterrass, rymliga ytor med öppen planlösning med matplats och kök med frukostbar, ett badrum och ett sovrum på markplan. På andra våningen finns två sovrum med badrum en-suit, sovrummen leder till den stora öppna terrassen och till takterrassen.
Villorna har trädgård med parkeringsplats och privat pool.

Denna utveckling ligger i La Herrada, ett bostadsområde med närhet till stormarknad, barer, restauranger.
Denna utveckling är idealiskt belägen på grund av den underbara utsikten över Torrevieja och La Mata Salt Lakes och inom en kort bilresa till La Finca Golf Course och La Marquesa Golf. 5 minuter från Pinada de Guardamar och stränderna i Guardamar och 10 minuter från Torrevieja. Är nära Ciudad Quesada och 1 minut från Alicante - Cartagena motorväg. Bara tjugofem minuter från Alicante flygplats. Los Montesinos är en typisk spansk by, belägen i landsbygdsområden, som har en härlig kyrktorg med ett urval av barer och restauranger - perfekt för att njuta av en avkopplande eftermiddag eller kväll. Dessutom mattan många tunnor apelsinlundar marken i denna del av Costa. Som ett resultat kommer våren att ge den söta doften av apelsinblommar till området.

Spara
NewVilla
Pris från: €249,000Storlek: 118 m2 Byggareal
Reference: El Pino de La HerradaSovrum: 3
Badrum: 3Terrass: 11 m2
Takterrass: 49 m2Tomt: 212 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Ja
Vitvaror: JaGarage: Parkering på tomten
Veranda: NejPrivat bassäng (Valfri)
Nära affärerHandikapsanpassad
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →