Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

2 Sovrum Quatro hus i La Marina, Södra Costa Blanca €210,000

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

4 Sovrum Quatro hus i La Marina

  • €510,000
  • New
  • 3 badrum
  • 4 sovrum
  • Storlek: 176 m2 Byggareal
  • Privat bassäng
  • Nära stranden
  • Nära affärer

Natura Pinet

Natura Pinet är en exklusiv uppsättning av parhus i La Marina-El Pinet, och dess läge erbjuder möjligheten att njuta av ett hem på en plats mycket nära stränder och skyddade gröna områden.

Bostäderna har två sovrum och två badrum, fördelade på 2 våningar med en takterrass. På markplan är det öppen planlösning med stort vardagsrum / matplats och kök med access till pool och trädgård. Den första våningen har sovrum med direkt tillgång till den stora terrassen.

Marina ligger söder om provinsen Alicante, med ett utmärkt läge bara 20 minuter från den internationella flygplatsen i El Altet och med mer än 12 kilometer stränder, gränsade till en skyddad naturpark. I det norra området La Marina hittar vi Pinet, som har två skyddade områden: på ena sidan, en förlängning av furuskogen av Guardamar, som slutar i detta område; å andra sidan början på saltpannorna i Santa Pola. Pinet är välkänt för sin fantastiska strand på nästan 2 km fin vit sand, med sina hus på stranden, omvandlade till restauranger och vandrarhem. Områdets attraktivitet fullbordas av balansen mellan natur och fritid, för att bevara miljöns lugn och samtidigt kommuniceras perfekt med Alicante och Elche.

Spara
NewQuatro hus
Pris från: €210,000Storlek: 90 m2 Byggareal
Reference: Natura PinetSovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 7 m2
Takterrass: 28 m2Trädgård: 150 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: NejGarage: Parkering på tomten
Veranda: 20 m2Gemensam bassäng
Nära strandenNära affärer
HavsutsiktEnergi betyg: C
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →