Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

3 Sovrum Villa i Aguilas, Costa Cálida €256,000

Isla del Fraile

Bostadsinfo

De 14 villorna består av ett stort vardagsrum, ett möblerat kök, 3 badrum och terrass. Varje villa har sin egen oberoende tomt med terrass, trädgård, privat pool och parkeringsplats.

Området

Isla del Fraile villas ligger i en exklusiv urbanisering, med direkt tillgång till en unik strand från urbaniseringen. Dessutom är området nära till Aguilas Plaza Mall, till många affärer, barer och restauranger, gym, apotek, etc. Urbaniseringen har egen restaurang, hotell och sportanläggningar.

Platsen erbjuder en fantastisk utsikt och flertal grönområden och berg som omger Isla del Fraile urbaniseringen.

Residencial Isla del Fraile Villas ligger i den exklusiva urbanisationen Isla del Fraile, i Aguilas och det exceptionella området på Costa Calida, bara 50 minuter från den nya flygplatsen Murcia eller Almeria och 1 h 30 från Alicante flygplats. Platsen är tillgänglig med lokala tåg. Området är anslutet via motorvägen med städerna Cartagena, Alicante och resten av stränderna i Murcia och Almeria.

Spara
NewVilla
Pris från: €256,000Storlek: 120 m2 Byggareal
Reference: Isla del FraileSovrum: 3
Badrum: 3Terrass: 13 m2
Hiss: NejTomt: 190 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: NejGarage: Parkering på tomten
Veranda: NejPrivat bassäng
Nära strandenNära golfbanan
HandikapsanpassadEnergi betyg: B
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →