Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

2 Sovrum Lägenhet i Torrevieja, Södra Costa Blanca €139,900

Edificio Polonia

I Torrevieja centrum , precis vid stranden Los Locos ligger Edificio Polonia.
En ny byggnad som består av 6 våningar med lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum och terrass. På sista våningen finner man en gemensam takterrass, där du kan koppla av med en gemensam pool .
Byggnaden är omgiven av alla bekvämligheter och ligger bara 150 meter från stranden Los Locos i Torrevieja. Det är en idealisk plats att njuta av underbart väder, fritid och avkoppling.
Torrevieja är en stad belägen söder om Costa Blanca. För närvarande har Torrevieja alla slags tjänster och har utmärkt tillgång som enkelt kommunicerar med Alicante, Murcia och Elche. Numera är det en av favoritdestinationerna för nationella och internationella turister, som njuter av klimat, dess stränder och dess gastronomi.

Spara
NewLägenhet
Pris från: €139,900Storlek: 84 m2 Byggareal
Reference: Edificio PoloniaSovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 8 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradVitvaror: Nej
Garage: TillvalVeranda: Nej
Gemensam bassängNära stranden
Nära affärerEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →