Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

2 Sovrum Quatro hus i Daya Nueva, Södra Costa Blanca €187,000

Nybyggda och moderna enplanshus i härliga Daya Nueva.

Dessa ljusa och moderna hus består av två sovrum, två badrum, fullt utrustat kök med frukostbar och öppen planlösning mot vardagsrum och matsal. Utanför finner vi en rymlig trädgård med altan med plats för stort matbord samt privat pool.
Trappa från den bakre trädgården leder upp till den rymliga öst- eller västläge rymliga takterrassen med utsikt över området.
Dessa hus ligger bara fem minuters från Daya Nueva, en traditionell och populär spansk stad, som erbjuder många lokala bekvämligheter inklusive butiker, barer, restauranger och stormarknader. Guardamar-stranden ligger en 20-minuters bilresa från fastigheten, medan det finns fem mästerskapsgolfbanor inom en radie av 18 kilometer.

Spara
NewQuatro hus
Pris från: €187,000Storlek: 86 m2 Byggareal
Reference: Daya Nueva BungalowsSovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 29 m2
Takterrass: 25 m2Trädgård: 154 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: NejGarage: Parkering på tomten
Veranda: NejPrivat bassäng
Nära affärerEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →