Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

3 Sovrum Lägenhet i Sierra Cortina, Benidorm, Norra Costa Blanca €250,000

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

2 Sovrum Lägenhet i Sierra Cortina

  • €205,000
  • New
  • 2 badrum
  • 2 sovrum
  • Storlek: 76 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Havsutsikt

Apartments Camporroso

Camporroso Village är ett fantastiskt projekt med moderna bostäder. Bostäderna har tre rum och kök med öppen planlösning. Det är två sovrum, två badrum och terrass. Till gång till större bostäder finns också på två plan med tre sovrum.
Projektet kombinerar havsutsikt, ljus och en speciell design baserad på raka linjer, färgglada färger och stora fönster.
Komplexet kännetecknas för de stora gemensamma utrymmena på de olika våningarna där det finns simbassänger, lekplatser, padeltennis, Social Beach Club och gym. Storleken på dessa gemensamma underhållningsområden ligger på nästan 50 000 m2. Utrymmet är organiserat kring spektakulära naturstenmurar och skapar en magisk atmosfär. Det skapar ett annat sätt att leva på.

Camporroso Village ligger nära flera hotell, golfbanor, temaparken Terra Mítica. Bostadsområdet är direkt ansluten till motorvägen AP-7. Några meter nedan är det kommersiella området med affärer och stormarknader.

Spara
NewLägenhet
Pris från: €250,000Storlek: 95 m2 Byggareal
Reference: Apartments CamporrosoSovrum: 3
Badrum: 2Terrass: 50 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradVitvaror: Nej
Veranda: NejGemensam bassäng
HavsutsiktEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →